Pressikuvat

Napsauta thumbnailia ladataksesi kuvan korkearesoluutioisena.

Agents & Vesa Haaja - Kuulumiset

Facebook
Agents Syksy kävi kaulukseen arvaamatta kuten ennenkin. Sen muassa syksyn keikat, joita on tehty pitkällä toimintasäteellä ympäriämpäri. Länsirannikolla käytiin vanhat tutut mestat,mm. Kokkolan Snelman sali ja legendaarinen Vaasan Ritz. Molemmissa mestoissa hyvä lämmin fiilis, mutta se mun täytyy kertoa , että porukkaa vähemmän kuin viime käynneillä. Tämän kokoisesssa maassa yhtälö on hankala - millä vetää yleisö vuosi vuodelta kuulolle uudestaan? Ohjelmistoa muuttamalla me ei pitkälle päästä, me kuulostetaan aina samalta, vaikka me soitettais Rahmaninovia. Ravintolakeikoilla porukkaa on ollut sitten vastaavasti tuvat tupaten täynnä, eiks oo kummaa? Kokkolasssa tapahtu hauska juttu. Settien tauolla vinkkas kundi mulle: tuus käymään. Jäbä jahjoitti mulle 40 kappaletta 0.84 vahvuisia kovamuovisia plektroja, juuri sellaisia mitä mä olen ikäni käyttänyt ja jotka oli multa juuri loppumassa. Ei tiedä kaveri kuinka isosta pulasta mut pelasti, tota pleku vahvuuta ei nimittäin löydy fakin mistään, mutta hän oli jostain onnistunut niitä hankkimaan. Todella sydämellinen kiitos kaverille! Ylpäätään mun syksyä on varjostanut iso meneillään oleva hammasremontti. En valita, mutta kallella kypärin olen ollut. Hyvänä asiana kerron, että instrumentaalilevy tulee väkisinkin valmiiksi ja julkaisijakin taisi löytyä. Leffamusaakin pääsen tekemään pitkästä pikästä aikaa kun vanha ohjaajatuttu otti koodia ja hälytti hommiin. Rosman Juhalta kun kysyy, milloin pitää olla valmista, vastaus on aina - eilen, ja heti sittenkin! Siinä ei sitten paljon jäädä inspiratiotsuunia odottelemaan vaan lyödään nauha pyörimään ja kädet kyynärpäitä myöten ristiin. Eipä mittään, talvi tulee ja tuliskin mieluiten runsaslumisena. Dösäpysäkillä tänä aamuna vanhempi rouva hehkutti kuin kivoja tällaset talvet ku ei ole lunta ollenkaan. Joku asia mun kotikasvatuksessa on menny kohilleen kun en vetäny sitä turpaan siinä paikassa. Valppautta jäbät T: Esa Kommentoi
Terve. Tuloillaan oleva kitara on Fender Twelve. Teetän kitaran tulevaa Topin muistolevyä varten. Noilla tuonaikaisilla levyillähän käytin paljon 12-kielistä kitaraa. Mulla oli ruotsalainen Hagström twelve, joka kuitenkin meni korjauskelvottomaan kuntoon . Olen aina haaveillut Fenderin kaksitoista kielisestä, mutta niiden saatavuus on lähes nolla.
Onneksi Teemu lupasi valmistaa vastaavan. Joitain osia on vaikea löytää esim. mikrofonit pitää varmaan korvata strato-tyyppisellä ratkaisulla. Äskettäin edesmennyt Glen Campbell oli tämän instrumentin suuri master . Myös Topilla oli jossain vaiheessa helvetin hieno Roger Mcquinn- model Rickenbacker 12 sisäänrakennetulla kompressorilla. Tämä peli on kait ainut Suomessa ja nykyinen omistaja on serkkupoikansa Tammilehdon Sepi.
Juu, Topin muistolevyä on osittain jo tehtykin, mutta sitä ennen tulee uusi C-combo levy, joka on miksausta vaille valmis. Se sisältää mun nuoruuden ja lapsuudenkin aikaisia lempikappaleita. Tässä iässä tehdään aina tällainen levy. Julkaisijasta ei ole vielä oikein tietoa, mutta  eiköhän se jostain ulos tule, vaikka sitten Seppo Rannikon "meitähän ei mitkään hovimestarit määräile recordsilta". Levytyshommista kerron vielä, että yhtenä päivänä sain mielyttävän puhelun Ruotsista. The Fatboyn Hannu Kiviaho pyysi mua vierailemaan niiden seuraavalla levyllä. Olen todella otettu. Mun mielestä Fatboy on tän hetken Pohjoismaiden kovin rockbändi.
Landella ollaan, vettä tulee täpöt. Tässä kohtaa syksyä toivoo aina talven jo tulevan.
Valppautta jäbät, terveisin Esa
Facebook
Agents Terve. Tuloillaan oleva kitara on Fender Twelve. Teetän kitaran tulevaa Topin muistolevyä varten. Noilla tuonaikaisilla levyillähän käytin paljon 12-kielistä kitaraa. Mulla oli ruotsalainen Hagström twelve, joka kuitenkin meni korjauskelvottomaan kuntoon . Olen aina haaveillut Fenderin kaksitoista kielisestä, mutta niiden saatavuus on lähes nolla. Onneksi Teemu lupasi valmistaa vastaavan. Joitain osia on vaikea löytää esim. mikrofonit pitää varmaan korvata strato-tyyppisellä ratkaisulla. Äskettäin edesmennyt Glen Campbell oli tämän instrumentin suuri master . Myös Topilla oli jossain vaiheessa helvetin hieno Roger Mcquinn- model Rickenbacker 12 sisäänrakennetulla kompressorilla. Tämä peli on kait ainut Suomessa ja nykyinen omistaja on serkkupoikansa Tammilehdon Sepi. Juu, Topin muistolevyä on osittain jo tehtykin, mutta sitä ennen tulee uusi C-combo levy, joka on miksausta vaille valmis. Se sisältää mun nuoruuden ja lapsuudenkin aikaisia lempikappaleita. Tässä iässä tehdään aina tällainen levy. Julkaisijasta ei ole vielä oikein tietoa, mutta eiköhän se jostain ulos tule, vaikka sitten Seppo Rannikon "meitähän ei mitkään hovimestarit määräile recordsilta". Levytyshommista kerron vielä, että yhtenä päivänä sain mielyttävän puhelun Ruotsista. The Fatboyn Hannu Kiviaho pyysi mua vierailemaan niiden seuraavalla levyllä. Olen todella otettu. Mun mielestä Fatboy on tän hetken Pohjoismaiden kovin rockbändi. Landella ollaan, vettä tulee täpöt. Tässä kohtaa syksyä toivoo aina talven jo tulevan. Valppautta jäbät, terveisin Esa

Yhteyshenkilöt

Media & Interviews