Hittiräppäri Aste julkaisee tänään uuden singlen ”Luonasi”. Kappale on jatkoa viime vuoden lopulla julkaistuille singleille ”Peruskallio” ja ”Enemmän kuin valmis”, joista ensimmäinen on streamannut platinaa ja toinen kultaa. Uusi single on kesäyön tunnelmaan sopiva kappale kaipuusta:

”Luonasi on vähän erilainen tracki kuin mitä moni varmaan odottaa multa kesäksi. Oon tehnyt uran aikana paljon kesän etko- ja bilebiisejä, mutta nyt halusin tehdä tällaisen kesäyön fiilisbiisin. Luonasi kertoo kaipuusta, joka on todella raastava fiilis mutta jollain tavalla myös koukuttava tunne. Toivon, että jengi saa biisistä voimaa, sillä kaipuu on varmaan sellainen tunne jota jokainen on kokenut joskus.”

Kuuntele ”Luonasi” tästä: https://lnk.to/AsteLuonasi

Aste kuuluu suomalaisen popin ja hiphopin eturivin artisteihin.  Asteen kappaleita on kuunneltu Spotifyssa yli 30 miljoonaa kertaa ja Asteen musiikkivideoilla on YouTubessa yli 11 miljoonaa katselukertaa. Vuonna 2015 julkaistu Asteen albumi ”2.0” on myynyt kultaa ja se oli Suomen virallisella albumilistalla 28 viikkoa, joista 17 viikkoa Top20:ssä.

Aste tunnetaan mm. hiteistään ”Peruskallio”, ”Spaceman”, ”Himalaja”, ”Herää”, ”Enemmän kuin valmis”, ”Apinalauma”, ”Mammanpoika” ja ”Poikkeus sääntöön”. Asteella on kaksi Emma-ehdokkuutta (Vuoden tulokas, 2009 ja Vuoden innovaattori, 2012). Artistiuran ohella Aste on urheilija, joka on kilpaillut mm. painissa, vapaaottelussa sekä brasilialaisessa