Tiedote: Aleksanteri Hakaniemen uusi sinkku päättää tipattoman – Nyt katkeaa filmi!

Tiedote: Aleksanteri Hakaniemen uusi sinkku päättää tipattoman – Nyt katkeaa filmi!

KUUNTELE: https://lnk.to/FilmiKatkee

22-vuotiaan Aleksanteri Hakaniemen ura käynnistyi komeasti viime marraskuussa julkaistulla debyyttisinglellä ”Etsi mut”. Biisi nousi Spotifyn top50 -listan sijalle 13. ja sitä on toistaiseksi kuunneltu upeat 1,5miljoonaa kertaa. Tänään julkaistava toinen single ”Filmi katkee” edustaa akustisen debyyttisinkun jälkeen Aleksanterin toista puolta. Mukana biisillä fiittaa suosikkiräppäri Aste.

”Kun Etsi mut julkaistiin, mulla oli semmonen fiilis, et teki mieli viedä biisi ihmisten ovien eteen, soittaa ovikelloa ja juosta äkkiä karkuun. Tällä kertaa fiilis on aivan toinen: Mä haluisin sitoo sen tiiliskiveen ja heittää olohuoneen ikkunasta läpi”, Aleksanteri nauraa pari päivää ennen sinkun julkaisua.

”Tällä sinkulla pystyssä on selkeesti isommat bileet kun ekalla, ja pintatasolla tää biisi voikin olla vaan hyvä dokausbiisi. Jos kuitenkin vaivautuu kurkkaamaan vähän syvemmälle pinnan alle, niin saattaa löytää myös tarinan rakkauteen kompastuneesta tyypistä, jonka suhteesta ei enää tuu mitään, vaikka haluaiskin”, Aleksanteri jatkaa.

Filmi katkee syntyi, kun Aleksanteri löysi biisin nimen tallennettuna puhelimensa muistiinpanoihin. Hetken nimeä maisteltuaan syntyi ajatus biisistä, jossa yhdistyy rakkaus- ja juomalaulun teemat.

”Rakkaudessa ja humalassa on aika paljon samoja käsitteitä: Sä voit olla rakkaudesta nousuissa, humalassa tai krapulassa. Tarina  teeman ympärille oli sitten tosi helppo hahmotella, koska niitä epäonnistuneita rakkaustarinoita löytyy munkin menneisyydestä useampia.”

Biisin tuotannon löytäessä muotoaan alkoi käydä selväksi, että mukaan tarvitaan fiittaja. Aleksanterin mukaan Aste oli ensimmäinen nimi joka tuli mieleen. Onneksi mies oli heti messissä.

”Tähän biisiin ei olisi voinut saada parempaa fiittiä kuin Aste. Omassa versessään Aste toimii eräänlaisena wingmaninä/isoveljenä ja latelee mulle faktoja mun naaman eteen. Se toimii ihan älyttömän hyvin. Fiittejä mä haluun käyttää biiseissä vain silloin, jos ne vie biisin seuraavalle tasolle, ja sen Aste todellakin teki tässä biisissä”, Aleksanteri kertoo.

———————————————————–

Kouvolassa kasvanut, mutta nykyään Helsingissä asuva Aleksanteri Hakaniemi ansaitsi muusikon kannuksensa kotikaupunkinsa kaduilla ja terasseilla esiintymällä – Lopulta tie vei Kouvolasta Helsinkiin, Reino Nordinin bändiin, keikoille Justimuksen kanssa sekä Suomen suosituimpiin lukeutuvan poptähden Evelinan DJ:ksi. Lukuisten keikkojen myötä Aleksanterin mielessä alkoi kyteä ajatus siirtymisestä lavan takaosasta parrasvaloihin omia kappaleita esittämään. Lopulta asiat loksahtivat kohdalleen miehen tavattua Kaiku Studioilla työt aloittaneen tuottajalupaus Rafaelin. Yhteistyö samanikäisen ja yhtälailla nälkaisen ja omaa uraa käynnistelevän tuottajan kanssa tuntui heti oikealta ratkaisulta. Debyyttisingle ”Etsi mut” julkaistiin marraskuussa 2016. Aleksanterin ensimmäinen albumi julkaistaan myöhemmin tänä vuonna.

instagram.com/aleksanterihakaniemi

facebook.com/aleksanterihakaniemi

twitter.com/a_hakaniemi

bit.ly/AleksanteriHakaniemi_YouTube

Snapchat: hakaniemi

Jaa artikkeliShare on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter