Norjan popsensaatio Marcus & Martinus tekee ensimmäisen Suomen keikkansa – liput myyntiin maanantaina klo 9:00

Norjan popsensaatio Marcus & Martinus tekee ensimmäisen Suomen keikkansa – liput myyntiin maanantaina klo 9:00

Marcus & Martinus esiintyy Helsingin Nosturissa torstaina 15. syyskuuta
Liput myyntiin maanantaina 12. syyskuuta klo 9:00

Norjalainen teinipopsensaatio, kaksoisveljet Marcus & Martinus saapuvat vihdoin Suomeen. Fanien iloksi Marcus & Martinus järjestävät oman keikkansa torstaina 15. syyskuuta Helsingin Nosturissa. Liput ikärajattomalle keikalle tulevat myyntiin maanantaina 12. syyskuuta klo 9:00 Ticketmasterilla.

Vasta 14-vuotiaat kaksoisveljet Marcus & Martinus hurmaavat tällä hetkellä Norjassa, Ruotsissa ja nyt myös Suomessa. Norjassa poikien debyyttialbumi ”Hei” on myynyt platinaa sekä pysytellyt albumilistalla jo yli 50 viikkoa. Levyltä julkaistut singlet ovat myyneet platinaa ja tuplaplatinaa ja niitä on streamattu yli 20 miljoonaa kertaa. Heidän ensimmäinen iso areenakonsertti Oslon Spektrum Areenalla myytiin loppuun vajaassa kahdessa tunnissa, mihin ei aiemmin muu norjalaisartisti ole kyennyt. Ruotsissa Marcus & Martinus ovat myös aiheuttaneet vierailuillaan hysteriaa ja kaaosta viime kesänä ja helmikuussa on tiedossa kaksi konserttia Tukholman Globe –areenalla, jotka molemmat myytiin loppuun alle 15 minuutissa.

Kasvavan ulkomaansuosion takia levytyskieli on vaihtunut englanniksi ja neljä uutta singleä löytyy jo Spotifysta. Suosituimmat niistä ovat ”Girls” feat. Madcon ja ”Light It Up” feat. Samantha J.

Suomessa Marcus & Martinus –faneja on jo paljon ja yhteistyötä on tehty myös musarintamalla. Suomalainen nuori DJ-tähti Alex Mattson on tehnyt ”Girls” hitistä remixin, kuuntele tästä

Suomen vierailunsa aikana Marcus & Martinus esiintyvät myös Elämä Lapselle –konsertissa keskiviikkona 14. syyskuuta. Konsertti tulee televisiosta suorana klo 20 – 22 MTV:ltä.

Jaa artikkeliShare on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter