Aleksanteri Hakaniemi panee sut sekasin!

Aleksanteri Hakaniemi panee sut sekasin!

Kotimaisten poppareiden kärkikastiin heti kolmella ensimmäisellä singlellään kiilannut Aleksanteri Hakaniemi julkaisee uuden odotetun singlensä Pane mut sekasin.

Kuuntele: https://lnk.to/pane-mut-sekasin

22-vuotiaan Hakaniemen viime vuoden marraskuussa julkaistu debyyttisingle Etsi mut ylitti kultarajan nopeasti ja alkuvuodesta ilmestynyt Filmi katkee feat Aste nosti Aleksanterin jo platinasarjaan. Kaikki merkit viittaavat siihen, että tänään julkaistava Pane mut sekasin räjäyttää sen kuuluisan potin lopullisesti.

”Mun äiti, joka on ammatiltaan toimittaja, kertoi mulle joskus kielioppiohjeen, joka jäi mieleen: ruokaa laitetaan, neulalla pistetään, mutta muuten aina pannaan, Aleksanteri nauraa. ”Toi neuvo pyöri jostain syystä mun päässä kun tätä biisiä alettiin tekemään. Eli tää oli sinänsä poikkeuksellinen tapa mulle tehdä biisi. Ensin oli nimi ja biisi alkoi rakentua sen ympärille eikä päinvastoin”, Aleksanteri jatkaa.

Pane mut sekasin on hyvin erilainen biisi kuin Alen kolme ensimmäistä sinkkua ja esittelee täysin uuden puolen Aleksanteri Hakaniemestä.

”Mulla on sellainen tunne, että tämä biisi nostaa mun jutun taas seuraavalle tasolle ja avaa ensi vuoden alussa julkaistavan debyyttilevyn maailmaa entisestään. Toivotaan, että jengi tykkää. Itse ainakin oon todella fiiliksissä”, Aleksanteri kertoo.

Aleksanteri Hakaniemi ansaitsi muusikon kannuksensa jo teini-ikäisenä kotikaupunkinsa Kouvolan kaduilla ja terasseilla esiintymällä – Lopulta tie vei Kouvolasta Helsinkiin, Reino Nordinin bändiin, keikoille Justimuksen kanssa sekä Suomen suosituimpiin lukeutuvan poptähden Evelinan DJ:ksi. Lukuisten keikkojen myötä Aleksanterin mielessä alkoi kyteä ajatus siirtymisestä lavan takaosasta parrasvaloihin omia kappaleita esittämään. Lopulta asiat loksahtivat kohdalleen miehen tavattua Kaiku Studioilla työskentelevän tuottaja Rafaelin. Yhteistyö samanikäisen ja yhtälailla nälkaisen ja omaa uraa käynnistelevän tuottajan kanssa tuntui heti oikealta ratkaisulta.

Omat keikat bändinsä kanssa Aleksanteri aloitti viime keväänä. Evelinan mukana Aleksanteri kiertää vielä tämän kesän loppuun, mutta keskittyy ensi syksystä lähtien pelkästään omaan soolouraansa.

”Omat keikat ovat tässä kohtaa artistiutta kaikki kaikessa. Tänä päivänä biisit voivat menestyä ilman, että kukaan tietää artistista mitään, mutta uraa ei rakennetta pelkillä hiteillä, vaan syvemmällä suhteella faneihin ja biisien eloon herättämisellä livenä. Tällä hetkellä suuri jengi ei välttämättä tiedä mua, mutta moni on kuullut kun Filmi katkee tai edellinen sinkku 15 soi baarissa. Nyt mun tehtävä on näyttää, kenen biisejä ne, Etsi mut ja Pane mut sekasin oikein on.”

instagram.com/aleksanterihakaniemi
facebook.com/aleksanterihakaniemi
twitter.com/a_hakaniemi
bit.ly/AleksanteriHakaniemi_YouTube
Snapchat: hakaniemi

Kuvia täältä.
 

Jaa artikkeliShare on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter