Arja Koriseva valmistautuu tulevaan taiteilijajuhlaansa, kun läpimurtosinglestä ”Enkelin silmin” tulee ensi vuonna kuluneeksi 30 vuotta. Juhlavuoden kunniaksi on luvassa sekä uutta musiikkia. Huomenna julkaistaan kappale ”Enkeleitä yövuorossa”, joka on Jari Latomaan (Yö) säveltämä ja Mirjam Paason sanoittama. ”Valmistaudun parhaillaan ensi vuoden juhlakeikkoihin ja kuuntelen paljon uusia lauluja sekä koitan itsekin saada tekstiaihioita valmiiksi. Tykästyin tähän kappaleeseen heti kun sain sen Jari Latomaalta”, Arja kertoo.

Kappaleen ensiesitys nähdään Nenäpäivän suorassa TV-lähetyksessä 9. marraskuuta TV2:lta ja Yle Areenasta. Ohjelmassa nähdään myös tunnelmia Arjan matkasta Plan International Suomen kanssa Etiopiaan.

”Matkustin hiljattain Planin kanssa Etiopiaan. Kävin myös Vancouverissa juhlistamassa suomalaisen Lepokodin 60-vuotisjuhlia konserteilla. Loppuvuoteeni kuuluu monenlaisia konsertteja ja joulukonsertit kirkoissa päättää vuoden”.

Vuonna 1989 Tangokuningattareksi kruunattu Arja Koriseva on tehnyt lähtemättömän vaikutuksen suomalaisiin positiivisella ja valloittavalla karismallaan ja samalla vakiinnuttanut asemansa yhtenä maamme suosituimmista taiteilijoista. Hän on pitkän, lähes 30 vuotta kestäneen uransa aikana julkaissut yli 15 pitkäsoittoa, joista seitsemän on myynyt vähintään kultaa ja platinalevyjä on kertynyt neljä. Hänen esikoisalbuminsa ”Arja Koriseva” on myynyt yli 100.000 kappaletta. Arja on tehnyt lukuisia loppuunmyytyjä konserttisalikiertueita, joulukonserttikiertueita sekä kirkkokonsertteja ympäri Suomen, hänen10-vuotistaiteilijajuhlavuotensa huipentui liki loppuunmyydyllä Hartwall Areenalla: Enkelin Silmin-suurkonsertti taltioitiin MTV3:lle ja sitä seurasi huikeat vähän vajaa miljoona katsojaa.

Laulajanuransa ohella Koriseva on ollut mukana monissa eri tv-tuotannoissa sekä näytellyt lukuisissa teattereissa ja musikaaleissa, kuten Sound Of Music, My Fair Lady ja Herrasmieshuijarit. Hän on myös pitänyt artistikursseja sekä luennoinut positiivisuudesta ja jaksamisen avaimista arjessa ja asiakaspalvelutyössä.

Arja Koriseva on eittämättä yksi maamme suosituimmista tähdistä: Hänet on palkittu niin musiikistaan kuin tv-töistään, lukuisat hänen albumeistaan ovat Suomen kaikkien aikojen myydyimpien levyjen luettelossa ja hänet on palkittu myös “Kaikkien aikojen tangokuningattarena” (1997).

www.arjakoriseva.fi
www.facebook.com/arjakoriseva

Jaa artikkeliShare on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter