Aste julkaisi jatkoa platinaa myyneelle albumilleen – uudella singlellä ”Ötökkä myrskyssä” vierailee Raappana

Aste julkaisi jatkoa platinaa myyneelle albumilleen – uudella singlellä ”Ötökkä myrskyssä” vierailee Raappana

03.05.2019 Uutiset Aste

Mun maali on aina ollut se, et mun musiikki vois olla jollekin eteenpäin vievä voima

Kuuntele ”Ötökkä myrskyssä feat. Raappana” tästä: https://lnk.to/Aste-Otokka-myrskyssa

Suomen kuunnelluimpiin artisteihin kuuluva Aste julkaisi tänään uuden singlen ”Ötökkä myrskyssä feat. Raappana”. Kappale on ensimmäinen uusi single viime vuonna julkaistun, platinaa myyneen kuudennen Aste-albumin ”Grand Prix” jälkeen. ”Grand Prix” -albumi nosti Asteen yli 10-vuotisen uran jälleen uudelle tasolle – tästä todisteena ovat mm. lähes 9 miljoonaa kertaa streamattu tuplaplatinasingle ”Monaco”, Emma-ehdokkuus sekä esiintyminen tulevan kesän Ruisrockissa.

Aste tunnetaan voimaannuttavista biiseistään ja kesäisistä hiteistään. “Ötökkä myrskyssä” yhdistää nämä teemat samaan kappaleeseen: 

Jokanen meist on joskus ollu se, Ötökkä myrskyssä. Kaikki tietää sen fiiliksen ku yrittää viimeisillä vaiston rippeillä tarttua johonkin. Mun maali on aina ollut se, et mun musiikki vois olla jollekin eteenpäin vievä voima. Asenne on ase!” kuvailee Aste uutta biisiä.

Aste on julkaissut yli kymmenvuotisella urallaan kuusi albumia ja hän on ollut kolme kertaa Emma-ehdokkaana. Asteen kappaleita on kuunneltu suoratoistopalveluista yli 65 miljoonaa kertaa. Asteen tunnetuimpia hittejä ovat ”Monaco”, ”Spaceman”, ”Himalaja”, ”Peruskallio”, ”Luonasi”, ”Poikkeus sääntöön” ja ”Normipäivä”.

Mulla on vielä niin paljon nälkää. Mä tiedän, et mä pystyn vetämään minkä tahansa festarin ja keikkalavan kenen tahansa jälkeen niin, et mä hoidan sen homman himaan. Ja mä tiedän et ku mä saan jonkun asian päähäni, mua on vaikee pysäyttää”, kuvailee Aste.

Artistiuran ohella Aste on menestynyt kamppailu-urheilija. Hän on kaksinkertainen brasilialaisen jujutsun Euroopan mestari vuosilta 2015 ja 2019. 

Jaa artikkeliShare on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter