Asteen uusi single ”Peruskallio” on vastaisku egoilulle

Asteen uusi single ”Peruskallio” on vastaisku egoilulle

17.10.2016 Uutiset Aste

Asteen kappaleita on streamattu lähes 30 miljoonaa kertaa

Hittiräppäri Aste julkaisi perjantaina singlen ”Peruskallio”, joka on jatkoa kultaa myynelle edellissinglelle ”Herää”. Aste tunnetaan paitsi räppärinä, myös elämäntapakamppailijana, joka on otellut mm. painissa, vapaaottelussa ja brasilialaisessa jujutsussa. Kokemukset kamppailu-urheilusta ovat vaikuttaneet myös uuteen kappaleeseen:

”Räppiin liittyy usein paljon egoilua ja itsensä korostamista. Kamppaillessa oon oppinut sen, että tosipaikan tullen egoilu on turhaa. Kun katsoo matolla vastustajaa silmästä silmään, siinä mitataan todellinen henkinen kovuus, eikä suuret puheet paljon auta.

Mulle ei merkkaa pinnalliset jutut vaan arvostan sitä että elämässä on asioita joihin voi aina luottaa. Tää biisi kertoo niistä asioista. Peruskallio voi olla joka ihmiselle eri juttu. Se voi olla parisuhde, ystävyys, harrastus, musiikki tai mikä vaan.

Tää biisi on eräänlaista jatkumoa Himalaja-biisille, josta tuli yks mun isoimmista hiteistä ja josta sain paljon palautetta että se rohkaisi jengiä ylittämään itsensä. Monet tuntee mut kesähittien ja bilebiisien tekijänä. Tykkäänkin tehdä niitä mutta aina välillä vastapainoksi mennä diipeimmille leveleille ja kertoa mulle tärkeistä asioista. Peruskallio on biisinä slovarimpi, mutta halusin että se on kuitenkin tanssittavaa kamaa ja mun soundia”, kuvailee Aste.

Aste julkaisee lähiaikoina paljon uutta musiikkia:

 ”Ollaan huomattu kentällä, että homma on infernaalisessa nousussa edellisen levyn jälkeen. Tarkoitus on pysyä huipulla ja nostaa leveliä entisestään! Jatkoa siis seuraa ja lisää biisejä on tulossa. Omien biisien lisäksi on siistiä pitkästä aikaa päästä fiittaamaan isojen artistien kanssa. Näistä lisää myöhemmin!”

Aste kuuluu suomalaisen popin ja hiphopin eturivin artisteihin.  Asteen kappaleita on kuunneltu Spotifyssa lähes 30 miljoonaa kertaa ja Asteen musiikkivideoilla on YouTubessa yli 11 miljoonaa katselukertaa. Viime vuonna julkaistu Asteen albumi ”2.0” on myynyt kultaa ja se oli Suomen virallisella albumilistalla 28 viikkoa, joista 17 viikkoa Top20:ssä.

Aste tunnetaan mm. hiteistään ”Spaceman”, ”Himalaja”, ”Herää”, ”Apinalauma”, ”Mammanpoika” ja ”Poikkeus sääntöön”. Asteella on kaksi Emma-ehdokkuutta (Vuoden tulokas, 2009 ja Vuoden innovaattori, 2012). Artistiuran ohella Aste on urheilija, joka on kilpaillut mm. painissa, vapaaottelussa sekä brasilialaisessa jujutsussa.

Jaa artikkeliShare on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter