Haloo Helsinki! -yhtyeen ”Kiitos ei ole kirosana” -albumista tuli kaikkien aikojen eniten listaviikkoja kerännyt albumi

Haloo Helsinki! -yhtyeen ”Kiitos ei ole kirosana” -albumista tuli kaikkien aikojen eniten listaviikkoja kerännyt albumi

19.03.2018 Uutiset Haloo Helsinki

”Kiitos ei ole kirosana” -albumilla on yhteensä 170 listaviikkoa

Haloo Helsinki! -yhtyeen vuonna 2014 julkaistu ”Kiitos ei ole kirosana” -albumi on rikkonut Suomen virallisen albumilistan listaviikkoennätyksen. Albumi on ollut Suomen virallisella albumilistalla yhteensä huikeat 170 viikkoa. Albumi sisältää mm. kappaleet ”Beibi”, ”Vihaan kyllästynyt”, ”Kiitos ei ole kirosana”, ”Kuussa tuulee” ja ”Pulp Fiction”.

Olemme ylpeitä merkkipaalun saavuttamisesta. Meille albumikokonaisuuksien tekeminen on ollut aina tärkeää, ja KEOK-albumi on yksi uramme tärkeimmistä. On hienoa, että albumi kestää aikaa, ja siitä on muodostunut klassikko.

Isoin kiitos kuuluu meidän rakkaille faneille, jotka kuluttavat meidän musaa ja käyvät keikoilla. Nähdään kesäfestareilla”, kertoo yhtyeen kitaristi-lauluntekijä Leo Hakanen.

170 listaviikkoa on huikea saavutus, joka kertoo siitä, että Haloo Helsinki! on onnistunut luomaan jotain sellaista, joka resonoi laajasti ja kestää aikaa. Tämä on luonnollisesti osoitus myös siitä, että suomalaiset rakastavat suomalaista musiikkia. Onnea yhtyeelle”, kommentoi Suomen Virallisen Listan tuottamisesta vastaava Musiikkituottajien apulaisjohtaja Tommi Kyyrä.

Haloo Helsinki! on tämän hetken suurin suomalainen yhtye, joka on julkaissut 6 albumia, joita on myyty yhteensä yli 300 000 kappaletta. Yhtyeen kappaleita on kuunneltu streamauspalveluissa yli 120 miljoonaa kertaa ja musiikkivideoita katsottu yli 55 miljoonaa kertaa. Saavutuksiin kuuluu lisäksi mm. 10 Emma-palkintoa, 11 radiolistan ykkössingleä sekä lähes 700 keikkaa. Yhtyeen hitteihin kuuluvat mm.”Rakas”, ”Hulluuden Highway”, ”Tuntematon”, ”Texas feat. JVG”, ”Beibi”, ”Kuussa tuulee”, ”Pulp Fiction”, ”Vihaan kyllästynyt”, ”Kiitos ei ole kirosana”, ”Huuda!”, ”Maailman toisella puolen”, ”Vapaus käteen jää” ja ”Maailma on tehty meitä varten”.

Haloo Helsinki – Kesä 2018:
22.06. RMJ, Rauma
23.06. Himos Juhannus
30.06. Iskelmäfestivaali, Himos
07.07. Ruisrock, Turku
13.07. Suomipop Festivaali, Oulu
14.07. Suomipop Festivaali, Jyväskylä
19.07. Tammerfest, Tampere
28.07. RockCock, Kuopio
10.08. Simerock, Rovaniemi

HALOO HELSINKI!
www.haloohelsinki.fi
www.instagram.com/haloohelsinki_official
www.facebook.com/haloohelsinki

Jaa artikkeliShare on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter