Haloo Helsinki! -yhtyeen musiikkiin perustuva musikaali saa ensi-iltansa helmikuussa 2020

Haloo Helsinki! -yhtyeen musiikkiin perustuva musikaali saa ensi-iltansa helmikuussa 2020

15.05.2019 Uutiset Haloo Helsinki

Haloo Helsinki! -yhtyeen musiikkiin pohjautuva Maailma on tehty meitä varten -musikaali saa ensi-iltansa Linnanmäen Peacockissa 6. helmikuuta 2020. Musikaalin käsikirjoittavat Kiti Kokkonen ja Jenni Pääskysaari.

Esityksen ohjaa kansainvälistä uraa tekevä Samuel Harjanne (mm. Kinky Boots, Billy Elliot/ Helsingin Kaupunginteatteri). Vastaavana kapellimestarina, musiikin sovittajana ja musiikkidramaturgina toimii Eeva Kontu (mm. kapellimestari Kinky Boots ja Myrskyluodon Maija/ Helsingin Kaupunginteatteri).

Musikaalin teemana on ystävyys ja siihen on saatu mukaan Haloo Helsinki! -yhtyeen fanien tarinoita elämän käännekohdista. ”Biiseihimme pohjautuvaa musikaalia on suunniteltu jo pari vuotta. Nyt, kun tämä toteutuu, olemme asiasta todella innoissamme! Pyysimme faneiltamme tarinoita tueksi musikaalin käsikirjoitukseen. Saimme niitä luettavaksi huikean määrän, yhteensä satoja. Ne koskettivat meitä syvästi, joten suurkiitos teille kaikille”, bändi kommentoi.

Kiti Kokkonen ja Jenni Pääskysaari tekevät ensimmäistä kertaa yhteistyötä käsikirjoittamisen saralla. Bändin musiikki ja ystävyys ovat molemmille läheisiä asioita: ”Olemme otettuja ja innoissamme siitä, että saamme käsikirjoittaa juuri tämän musikaalin. Yhdessä kirjoittaminen on ollut ihanaa. Arvomaailmamme ja huumorimme kohtaavat, ja erilaisuutemme on rikkaus. Ystävyys yhdistää meidät kaksi, mutta se voisi kaikkien niin halutessa yhdistää myös koko maailman”, kaksikko toteaa.

Musikaalin esitykset jatkuvat Peacockissa 28.3.2020 saakka. Lipunmyynti alkaa Ticketmasterissa 22.5.2019 klo 9.00. Esityksen tuottavat Suomen Komediateatteri ja Vallila Music House. 

Jaa artikkeliShare on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter