RADIOKUUNTELIJOIDEN KOSKETTAVISTA TARINOISTA SYNTYI LEVYLLINEN LAULUJA – MUKANA SUOMEN SUOSITUIMMAT ARTISTIT

”ANNA LAULU LAHJAKSI” –ALBUMI JULKAISTIIN TÄNÄÄN, KONSERTTI KULTTUURITALOLLA 15. JOULUKUUTA

”Anna laulu lahjaksi” muuttaa koskettavimmat ja kiinnostavimmat tarinat uusiksi joululauluiksi. Radio Suomi keräsi kuuntelijoiltaan tarinoita viime jouluna, ja nyt tarinat saavat uuden muodon Suomen huippumuusikoiden käsittelyssä. Mikko Kuustonen, Janna, Redrama, Arja Koriseva, Hector, Leo, Aleksanteri Hakaniemi, Nomi, Jonsu, Samae Koskinen, Pihlaja ja Ollie tekivät kappaleet tänään julkaistavalle ”Anna laulu lahjaksi” -levylle. Lisäksi artistit esittävät tuoreet jouluiset laulunsa 15.12. konsertissa Helsingin Kulttuuritalolla. Anna Laulu Lahjaksi – Radio Suomen joulukonsertti myös taltioidaan ja Yle TV1 esittää sen joulupäivänä 2018. Liput konserttiin ovat myynnissä Ticketmasterissa.

”Anna laulu lahjaksi” on Sony Musicin ja Ylen yhteistyö, joka uudistaa kotimaista joululauluperinnettä ja tarjoaa henkilökohtaisia ja koskettavia elämyksiä. Koskettava kirje sotarintamalta ja piristys rakkaan siskon arkeen – muun muassa näihin tarinoihin liittyvät henkilöt saavat tänä jouluna lahjaksi laulun. Radiokuuntelijoiden tarinat kertovat läheisten merkityksestä, siitä miten ihminen löytää itsestään voimaa rankoissakin olosuhteissa ja siitä, kuinka tärkeää on itsestäänselvyyksien kyseenalaistaminen. Kuuntele albumin kappaleet ja tarinat täältä https://lnk.to/Anna-laulu-lahjaksi-tarina-album.

Siskosten Anun ja Riitan tarina oli koskettava. Koin sen olevan tarina ihmisyydestä, rakkaudesta, lämmöstä ja siitä, että yhdessä me ihmiset pystymme kumma kyllä selviämään melkein mistä vain. Oli valtava kunnia tehdä tätä yhdessä tuottaja-säveltäjä Aki Sihvosen kanssa. Halusin laulun olevan muutakin kuin joululaulu. Biisi, joka kertoo kaikenlaisesta rakkaudesta ihmisten välillä. Perheen keskellä, parisuhteessa, ystävyydessä, veljien ja siskojen välillä. Tämä oli iso haaste, jonka otin juuri sen takia, että siinä onnistuminen jännitti. Mutta nyt olen ihan fiiliksissä biisistä! Sain huikean inspiraation Anun ja Riitan tarinasta ja samalla siitä aukesi rakkauslaulu”, albumilla mukana oleva Redrama kertoo.

Konsertti kuullaan suorana Yle Radio Suomessa 15.12. klo 19.00 ja nähdään 25.12. klo 19.00 Yle TV1:ssä ja Yle Areenassa. Konsertin Kapellimestarina toimii Lasse Piirainen ja juontajana Olga Ketonen.

https://www.facebook.com/AnnaLauluLahjaksi/

Jaa artikkeliShare on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter