Isac Elliot löi hynttyyt yhteen DJ-duo Tungevaag & Raabanin kanssa!

Isac Elliot löi hynttyyt yhteen DJ-duo Tungevaag & Raabanin kanssa!

Perjantaina 9.9. julkaistava uusi sinkku “Beast” kuullaan livenä myös Elämä Lapselle-konsertissa ensi viikolla

Muun muassa Samsara, Wolf ja Russian Roulette -hiteistä tunnettu ja Suomessa jättisuosioon noussut ruotsalais-norjalainen dj-kaksikko Tungevaag & Raaban löi uudella sinkullaan hynttyyt yhteen poppari Isac Elliotin kanssa. Perjantaina 9.9. julkaistava single Beast tuo esille uudenlaista puolia molemmista artisteista.

Biisi kuullaan myös livenä ensi viikon keskiviikkona  14.9. järjestettävässä Elämä lapselle -konsertissa.

Isac,  Martin Tungevaag sekä Robbin ”Raaban” Söderlund tapasivat ensimmäistä kertaa viime kesäkuussa YleX Popin yhteydessä Lahdessa. Kolmikko tuli heti erinomaisesti juttuun keskenään ja päätti samantien jonkinlaisen yhteistyön aloittamisesta. Kolme kuukautta myöhemmin yhteinen biisi Beast on valmiina julkaisuun.

”Me ollaan kaikki tosi fiiliksissä Beastista. Lahden jälkeen mä olen esiintynyt Tungevaag & Raabanin kanssa Weekend Festivaleilla Helsingissä ja Pärnussa sekä Aurafesteillä Turussa ja meistä on tullut hyviä frendejä keskenämme. On mahtavaa julkaista nyt myös yhteinen biisi”, Isac Elliot kertoo.

Isac esitti Beastin ensimmäisen kerran  livenä Tungevaag & Raabanin Weekend Festivalin keikan yllätysnumerona elokuun alussa.  Videotallenteet esiintymisestä levisivät kulovalkean tavoin somessa ja tuo yksi esiintyminen nosti Beastin kertarysäyksellä yhdeksi syksyn odotetuimmaksi julkaisuksi  koko pohjolassa.

Seuraavan kerran biisi on mahdollista kuulla livenä Elämä lapselle -konsertissa ensi viikon keskiviikkona 14.syyskuuta. Konsertti nähdään myös suorana lähetyksenä MTV3-kanavalla klo 20.00-22.00.

”En halua paljastaa etukäteen liikaa, mutta Elämä lapselle  -esitys tulee olemaan jotain ihan muuta kuin mitä meiltä kummaltakaan on aikaisemmin nähty. Vähän naurattaa, vähän jännittää sekä ihan vähän myös pelottaa”, Isac kertoo malttamattomana.

Ruotsalais-norjalaisen DJ-duon Tungevaag & Raaban muodostavat Martin Tungevaag ja Robbin Söderlund. DJ-kaksikko tuli tunnetuksi  ympäri maailmaa vuonna 2015 julkaistulla hitillään Samsara (feat. Emila). Suomessa Samsara nousi listojen kärkeen niin radioissa kuin Spotifyssakin ja se on kerännyt jo lähes kahdeksan miljoonaa streamia. Samsaran jälkeen DJ-kaksikon hitit ova jatkaneet voittokulkuaan ja Parade, Russian Roulette sekä Wolf ovat keränneet yhteensä pelkästään Suomessa huikeat 20 miljoonaa streamia. Kansainvälisesti Samsara -hitillä on lähes 90 miljoonaa Spotify-striimiä. Tungevaag & Raaban nauttii erityistä suosiota Suomessa ja heidät pyydettiinkin tekemään vuoden 2016 YleX:n Kesäkumibiisi yhdessä suomalaisartisti Veniorin kanssa. Tungevaag & Raaban esiintyivät kesällä 2016 YleX Popissa, Raumanmeren Juhannuksessa, Weekend Festivaleilla sekä Aurafesteillä Turussa.

Suomen lahjakkaimpiin ja lupaavimpiin poppareihin kuuluva, Emma-palkittu Isac Elliot on julkaissut urallaan toistaiseksi kaksi albumia:  Wake Up World (2013) ja Follow Me (2014).  Kesäkuussa Isac julkaisi uutta materiaalia sisältävän EP-levyn ja  kolmas, Los Angelesissa ja Helsingissa äänitetty täyspitkä albumi julkaistaan ensi vuonna.

Isac Elliot on ainoana suomalaisena artistina voittanut kahdesti peräkkäin MTV:n myöntämän Best Finnish Act –palkinnon, päässyt kahdesti arvostetun Billboard-lehden listoille (Emerging Artists #1, Next Big Sound #11), tehnyt suomalaista elokuvahistoriaa dokumenttielokuvallaan Dream Big: The Movie sekä ollut Aku Ankka -lehden kannessa niin Suomessa kuin Norjassa.

Isac Elliot on myös vahva digiajan edelläkävijä ja suunnannäyttäjä, mistä kertoo muun muassa Tubeconissa voitettu Someguru-palkinto ja Emma Gaalassa voitettu Spotifyn Innovaattori-palkinto. Myös Isacin sosiaalisen median luvut ovat omaa luokkaansa: 452 tuhatta seuraajaa Instagramissa, 168 tuhatta seuraajaa Facebookissa, 132 tuhatta tilaajaa YouTubessa ja 82 tuhatta seuraajaa Twitterissä. Lisäksi hänen videoita on katsottu YouTubessa yli 30 miljoonaa kertaa ja kappaleita striimattu Spotifyssa 52 miljoonaa kertaa. Isacin New Way Home –single on tällä hetkellä viidenneksi striimatuin kotimainen kappale heti Daruden, Sunrise Avenuen, Bomfunk Mc’s:n ja Nightwishin jälkeen.

Jaa artikkeliShare on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter