Jonsun uudella Tanssin sut pyörryksiin -musiikkivideolla esiintyy suomalainen tanssijatähti

Jonsun uudella Tanssin sut pyörryksiin -musiikkivideolla esiintyy suomalainen tanssijatähti

01.12.2017 Uutiset Jonsu

Katso video täältä: http://bit.ly/tanssinsutpyorryksiin

Viime keväänä soolouralle palanneen laulaja-lauluntekijä Jonsun pari viikkoa sitten julkaistu toinen soolosingle Tanssin sut pyörryksiin sai tänään rinnalleen musiikkivideon. Tänään julkaistu video on artistin soolouran ensimmäinen.

Tanssin sut pyörryksiin -kappaleen kantavia teemoja, joita ovat muun muassa itsensä löytäminen sekä rohkaistuminen, kuvaillaan videolla tanssin keinoin kolmen hyvin erilaisen tarinan omaavan hahmon toimesta. Videolla tanssivat Anniina Lämsä, Milla Tissari, sekä miesosassa nähtävä, Suomessa menestykseikästä uraa tehnyt tanssija-koreografi Sami Saikkonen.

Sami on todella lahjakas tanssija ja artisti, joten oli tietysti aivan mieletöntä saada hänet mukaan. Kylmät väreet nousivat pintaan, kun seurasin hänen heittäytymistään videon kuvauksissa” Jonsu kertoo.

Videon ohjauksesta vastaa Samir Faraj ja kuvauksesta Joni Helminen. Videon lopputulokseen Jonsu itse on enemmän kuin tyytyväinen: “Suuri kiitos koko projektiin osallistuneelle tiimille siitä, että työllänne saitte näkyväksi sen, mistä kappaleessa todella on kyse – itsensä ja onnen löytämisestä” Jonsu tiivistää.

Seuraa Jonsua somessa:
https://www.facebook.com/jonsuvirallinen/
https://www.instagram.com/jonsuvirallinen/

Jaa artikkeliShare on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter