Keko Salata ihannoi vanhenemista uudella singlellä ”Vanha feat. BEHM”

Keko Salata ihannoi vanhenemista uudella singlellä ”Vanha feat. BEHM”

26.04.2019 Uutiset Keko Salata

Tää on biisi ikääntymisestä ja siitä kuinka hyvältä se tuntuu

Kuuntele ”Vanha feat. BEHM” tästä: https://lnk.to/KekoSalata-Vanha


Julkaisu: SAHH
Jakelu: Sony Music Finland

Keko Salata julkaisi tänään uuden singlen ”Vanha”, jolla vierailee kappaleen Keko Salatan kanssa tehnyt BEHM. ”Vanha” on jatkoa vuoden 2017 platinaa myyneelle debyyttialbumille ”Neuroottinen, dramaattinen, charmikas” sekä sen jälkeen julkaistuille singleille ”Älä sano”, ”Vaahtokarkkii”, ”Äiti & isä”, ”Tavallinen” ja ”Love Story”. Keko Salatan kappaleita on kuunneltu Spotifysta yli 35 miljoonaa kertaa. Radiosoittolistan top100:n juuri noussut ”Tavallinen” oli joulukuussa 2018 usean päivän ajan Spotifyn kuunnelluin kappale.

”Vanha” ottaa Keko Salatalle tyypilliseen tapaan tuttuun aiheeseen poikkeuksellisen näkökulman:

En tykännyt mun teini-iästä, vaan halusin aina olla vanha. En sopeutunut nuorekkaaseen elämäntyyliin ja haikailin rauhallisemman meiningin perään. Jo parikymppisenä halusin olla isoisä keinutuolissa. Ikääntyessä paras palkinto on ollut se, että uskaltaa olla oma itsensä. ”Vanha” on biisi ikääntymisestä ja siitä kuinka hyvältä se tuntuu”, kertoo Keko Salata.

Keko Salata on päätynyt listojen kärkeen ja kuulijoiden sydämiin haastaen perinteisiä käsityksiä artistiudesta ja siitä, millaista popmusiikin pitäisi olla:

Mun musa rakentuu vastakohdille. Tykkään siitä, että joku voi olla tosi surumielistä, mutta samaan aikaan siitä voi tulla hyvä fiilis. Myös mun tavassa olla artisti on tällaisia vastakohtia. Tykkään siitä kun jengi suhtautuu mun musaan intohimoisesti, mutta samalla en halua olla jatkuvasti esillä somessa tai iltapäivälehtien otsikoissa. Mä uskon mun biisien voimaan, mutten halua tyrkyttää niitä ihmisille”, kuvailee Keko Salata.

https://www.instagram.com/kekosalata/
https://www.facebook.com/KekoSalata/

Jaa artikkeliShare on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter