Sekasin Päivist -sinkku sai alkunsa kavereiden keskeisestä läpästä

Kuuntele >> https://lnk.to/Wil-sekasin-paivistEC

WIL, eli Vili Korteniemi on 22-vuotias laulaja ja lauluntekijä Vantaan Korsosta. Vaikka suurelle yleisölle WIL vasta esittelee itseään, on popparin tilille kertynyt tehtyjä biisejä ja keikkoja jo yli 10 vuoden ajalta. Räpin ja popin välimaastossa 12-vuotiaasta sahannut WIL luonnehtii itseään nykyään mieluiten poppariksi, joka myös räppää: “Vaikka oon aina tykännyt laulaa ja tehdä laulettavia huukkeja, oon välillä ollut tosi epävarma ja miettinyt, että voinko mä oikeesti olla se jäbä joka laulaa, kun oon aina vaan räpännyt.” Miehen musiikki on kuitenkin toiminut yleisölle ilmeisen hyvin – viimeisin, joulukuussa julkaistu sinkku Sinitarraa nousi parhaimillaan Spotifyn kuunnelluimpien biisien top 20 -listalle.

Tänään julkaistava Sekasin Päivist -biisi syntyi alunperin frendien keskeisestä vitsistä: “Mulla oli usein ollut tapana sanoo, et oon sekasin päivistä ja yks kaveri heitti siihen joka kerta et “kuka se Päivi on?” Mun mielestä se oli niin huono läppä, et päätin että teen siitä vielä joku päivä biisin. Teksti syntyi jotenkin tosi helposti. Toi läppä, ja lopputarinan mä vaan näin mun edessä.”

Uusi sinkku, kuten muutkin WILin kappaleet, on artistin omaa käsialaa: “Mulle tekstit on tosi tärkee juttu, ja käytän niihin paljon aikaa. Haluan, että mun biiseissä on tarinaa ja tarttumapintaa. Kirjoitan tunnepohjalta, päivän fiiliksellä. Biisien aiheet liikkuu aika paljon ihmissuhteissa, jostain syystä ne on mulle kiinnostavia ja niistä on hauskaa kirjoiottaa biisejä. Kai mä oon sit joku parisuhderäppäri. Soundillisesti mun maailma on lähiö missä on pastellivärejä” WIL kertoo.

Tsekkaa lisää WILin juttuja esittelyvideolta.

WIL Instagram @supwillie
WIL Snapchat @wilboui

Jaa artikkeliShare on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter