Tämän vuoden puhutuin kokoonpano on LSD eli Labrinth, Sia ja Diplo.
Viime viikolla julkaistu maistiainen Genius keräsi runsaasti huomiota ympäri maailmaa nousten sijalle 66 Spotifyn globaalilla listalla. Tänään kolmikko julkaisi todellisen mestariteoksensa, singlen Audio.

Nämä kaikki kolme taiteilijaa ovat erityisiä siinä mielessä, että heidän työnsä jälki näkyy niin omissa, kuin myös lukuisten muiden tähtiartistien kappaleissa.

Mississipissä syntynyt Thomas Wesley Pentz eli Diplo tunnetaan parhaiten Major Lazer ja Jack Ü – EDM projektien luojana, sekä tuotannoistaan Beyoncélle, Justin Bieberille, Madonnalle, Bruno Marsille ja monille muille nimekkäille artisteille. Nimi Diplo on lyhenne sanasta Diplodocus, joka tarkoittaa dinosaurusta, joista artisti oli erityisen kiinnostunut nuoruudessaan.

Simon Cowellin löytämän monilahjakkuuden Labrinthin upeat Jealous ja Beneath Your Beautiful -kappaleet keräsivät niin fanien kuin kriitikoiden suosion. Labrinth fiittaa myös muiden artistien kappaleilla, joista mainittakoon Noah Cyrusin tunnetuksi nostanut Make Me (Cry) -hitti.

Pop-ikoni Sia on täysin oma lukunsa kolmikon jäsenenä. Poikkeuksellisen lahjakas laulajatar on julkaissut jo vuodesta 1997 kestäneen uransa aikana lukuisia globaaleja jättihittejä, kuten Chandelier, Cheap Thrills, Elastic Heart ja The Greatest. Mukaan mahtuu niin ikään isoja yhteistyökappaleita muiden artistien kanssa, kuten tänä keväänä David Guettan kanssa tehty Flames-kappale. Tähden menestyksestä kielii kappaleiden monet sadat miljoonat toistokerrat Spotifyssa. Sian tunnusmerkki on verhoutua mustavalkoisen peruukin taakse, mutta LSD:n myötä peruukin väri on vaihtunut kirjavampaan olomuotoon.

Audio-singlelle julkaistiin tänään myös hätkähdyttävä musiikkivideo. Katso ja kuuntele Audio alla olevasta linkistä.

Kuuntele LSD:n uusi single Audio!

Jaa artikkeliShare on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter