Kuuntele ”Hetken tärkee”” tästä: https://lnk.to/Nomi-hetken-tarkee

Raikas artistitulokas Nomi julkaisi tänään kolmannen singlensä ”Hetken tärkee”. Syyskuussa 2017 julkaistu debyyttisingle ”Ota mut takas” oli Suomen radiolistan top100:ssa 10 viikkoa putkeen, mikä on debyyttiartistille poikkeuksellisen kova suoritus. ”Ota mut takas” soi mm. Iskelmällä ja oli Radio Suomen soitetuin kappale useana viikkona. Tammikuussa julkaistu toinen single ”Ihanii ihmisii” nousi sekin mm. Radio Suomen soittolistalle ja on soinut radioissa huikeat yli 1000 kertaa.

Tulevan albumin kolmas single ”Hetken tärkee” esittelee edellisten singlejen tapaan Nomin poikkeuksellista kykyä laulaa melodiat ja tekstit suoraan kuulijan sydämiin:

Hetken tärkee on kappale jonka voi nähdä tosi monelta tavalla. Mulle tää kappale kertoo siitä, kuinka edelliset parisuhteet voi saada sut epäröimään kaikkea uutta. Päähän tulee paljon ajatuksia, että entä jos tää ei onnistukaan, koska ei ne muutkaan ja mitä jos teen vääriä valintoja. Kuitenkin sitä on sisällään kauheen innostunut siitä ajatuksesta, että sä voisit kerrankin olla löytänyt sen oikean tyypin jolle just sä oot se tärkee. Uskon, että tosi moni voi samaistua tähän kappaleeseen ja peilata omia kokemuksiaan. Tää biisi ei oo missään nimessä synkkä vaan tosi toiveikas ja mun mielestä rohkaiseva”, kuvailee Nomi.

21-vuotias Nomi on nuoresta iästään huolimatta ehtinyt tehdä jo paljon musiikin saralla. Hän on tehnyt omaa musiikkia pitkään ja ollut myös mukana laulukilpailuissa ja musikaaleissa. Uusilla singleillä Nomi on kuitenkin urallaan täysin uuden alun edessä:

Musiikki on ainoa asia mihin en oo koskaan kyllästynyt. Olen harrastanut musiikkia pienestä asti. Muskari, kuoro, pianotunnit, Sibelius-lukio sekä aktiivinen työnteko ja palo tehdä itselle rakasta asiaa ovat siivittäneet tieni tähän pisteeseen, että julkaisen nyt tulevan debyyttialbumini ensimmäisiä singlejä. Haluan tehdä musiikkia, jolla on mahdollisuus koskettaa laajaa yleisöä”, Nomi kertoo.

”Hetken tärkee”: https://lnk.to/Nomi-hetken-tarkee

Pressikuvat: https://www.sonymusic.fi/artist/nomi/

www.instagram.com/nomivirallinen
www.facebook.com/nomivirallinen

Jaa artikkeliShare on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter