Norjan Bergenistä ponnistava DJ-tuottaja SJUR on kerännyt kymmeniä miljoonia striimauksia hittisinkuillaan ”Let Me Love You”, ”What Do I Do” ja ”Lovesick”. Nyt SJUR on lyöttäytynyt yhteen poptähti Isac Elliotin kanssa tänään julkaistavalla supertarttuvalla kesäbiisillä ”Rich & Famous”.

Kuuntele Rich & Famous tästä:
https://lnk.to/SJUR_IsacElliot_RichAndFamous

”En tiedä, mitä siellä Norjassa pistetään veteen, koska maasta tulee jatkuvasti niin paljon hyviä DJ:itä. SJUR on ehdottomasti yksi suosikeistani ja olin tosi onnellinen ja otettu siitä, että hän halusi tehdä biisin kanssani. Ja olen myös aivan innoissani siitä, millainen biisistä lopulta tuli! Kertsissä on siistiä räppimäistä monotonisuutta ja jännä ja omaperäinen vokaalimelodia. Ja kukapa ei haluaisi olla kuin Conor Vegasissa”, Isac nauraa.

”Olen aika perinpohjainen, etenkin mitä tulee tuottamisen yksityiskohtiin. Tämän biisin hiomiseen meni paljon aikaa, mutta se kannatti koska lopputuloksesta tuli näin kova. Tein tällä sinkulla ekaa kertaa yheistyötä Isac Elliotin kanssa, ja on pakko sanoa että hän teki mahtavaa jälkeä. Isacin ääni sopii biisiin täydellisesti”, SJUR kertoo.

Isac Elliot ja SJUR esittävät Rich & Famous -kappaleen sunnuntaina 15.4 klo 19.30 alkavassa X Factor Suomi -ohjelmassa.

https://www.facebook.com/officialsjur
https://www.facebook.com/IsacElliot
https://www.instagram.com/sjurmusic
https://www.instagram.com/isacelliot

Jaa artikkeliShare on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter