Sony Music Entertainment ja Jokerit yhteistyöhön

Sony Music Entertainment Finland Oy ja Jokerit ovat tehneet kaksivuotisen yhteistyösopimuksen, jonka myötä Jokereiden kotiotteluissa toimiva Club-katsomo muuttuu Sony Music Clubiksi.

Ottelutapahtumaamme on suunnitelmallisesti kehitetty koko KHL-ajan ja nyt voimme ylpeinä kertoa merkittävästä uudesta yhteistyöstä Sony Music Entertainment Finlandin kanssa. Haluamme kumppanuudellamme edistää suomalaista urheiluviihdettä ja tarjota yleisölle kotiotteluissamme yhä paremman elämyksen”, kertoo Jokereiden toimitusjohtaja Jukka Kohonen.

Me olemme Sony Musicilla innoissamme Jokereiden kanssa toteutettavasta yhteistyöstä. Musiikki on olennainen osa myös urheiluviihteen maailmaa, ja meillä on suuri ilo tarjota valovoimaisia artistejamme elävöittämään Jokereiden kotipelejä”, Sony Musicin markkinointijohtaja Tomi Saarinen kommentoi.

Sony Music Club toimii Jokereiden kotiotteluissa katsomoiden 117-120 välisessä ravintolatilassa. Clubilla esiintyy kauden aikana huippuluokan artisteja, kuten LEO, HesaÄijä ja Irina. Artistien nimet paljastetaan aina muutama päivä ennen peliä. Kauden avausottelussa maanantaina 3.9. ensimmäisenä esiintyjänä nähdään platinaa juuri myynyt Aleksanteri Hakaniemi.

Sony Music Clubilla nähdään kauden aikana live-musiikin ja Sonyn tähtiartistien lisäksi haastatteluita Jokereiden pelaajilta ja legendoilta. Ohjelmassa on myös erilaisia kilpailuja ja arvontoja.

Sony Music Clubille pääset hankkimalla lipun katsomoihin 117-120. Samalla saat pääovilta oman sisäänkäynnin ravintolatilaan. Voit myös tehdä etukäteen pöytävarauksen Jokereiden VIP-sivujen kautta.

www.sonymusic.fi
www.jokerit.com

Jaa artikkeliShare on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter