Tiedote: Aleksanteri Hakaniemeltä uutta musiikkia!

Tiedote: Aleksanteri Hakaniemeltä uutta musiikkia!

22-vuotiaan Aleksanteri Hakaniemen artistiura on käynnistynyt huimalla vauhdilla – Viime vuoden marraskuussa julkaistu debyyttisingle ”Etsi mut” ja helmikuun alussa ilmestynyt ”Filmi katkee” ovat molemmat ylittäneet kultarajan, ja Filmi katkee lähentelee jo platinarajaa. Tänään julkaistaan Aleksanterin kolmas single ”15”.

KUUNTELE ALEKSANTERI HAKANIEMEN UUSI SINGLE ”15”:

https://lnk.to/AleksanteriHakaniemi_15

”15 on biisi, joka kertoo ihastumisesta, tai lähinnä turhautumisesta siihen. Kun mä oon jo kypsässä 22 vuoden iässä, niin totta kai oon ehtinyt jo ihastumaan monia kertoja ja kaikki näiden epäonnistuneiden suhteiden alut toistaa aina samaa kaavaa. Biisin kertsissä mainittu ’tipahtaa kun olisin 15’, tarkoittaa just sitä rakkauteen putoamista 15-vuotiaan tavalla, jolloin ei vielä toistanut virheitään tai osannut ajatella muuta kun että tämä toinen ihminen on maailman ihanin. Sitä mäkin vielä kaipaan välillä”, Aleksanteri kertoo.

Aleksanteri on itsekin vielä vähän hämillään nopeasta nousukiidosta, johon Etsi mut ja Filmi katkee -sinkut ovat hänet siivittäneet.

”Nyt, kun mulla on tätä artistiuraa takana jo sentään kolmen biisin verran, niin osaan laittaa asiat oikeeseen perspektiiviin, ja startti tuntuu vielä älyttömämmältä. En voi tietenkään kieltää, etteikö mulla olis pieniä paineita seuraaviin biiseihin, mut se on vaan hyvä. Mutta mä uskon vakaasti seuraavien olevan edeltäjiään parempia”, Aleksanteri kertoo.

Tähän asti Suomen keikkapaikkoja Evelinan DJ:nä kiertänyt Aleksanteri aloittaa  kauan odotetut omat keikkansa viikonloppuna Porista ja Lahdesta. Ei liene yllätys, että mies on fiiliksissä päästessään vihdoin yleisön eteen esittämään laulujaan.

”Omat keikat ovat tässä kohtaa artistiutta kaikki kaikessa. Tänä päivänä biisit voivat menestyä ilman, että kukaan tietää artistista mitään, mutta uraa ei rakennetta pelkillä hiteillä, vaan syvemmällä suhteella faneihin ja biisien eloon herättämisellä livenä. Tällä hetkellä suuri jengi ei välttämättä tiedä mua, mutta moni on kuullut kun Filmi katkee soi baarissa. Nyt mun tehtävä on näyttää, kenen biisi se, Etsi mut ja 15 on ja miten ne, plus tulevat levybiisit, on mun bändin kanssa vedettynä sata kertaa parempia. Odotan siis keikkoja enemmän kun mitään muuta!”

Aleksanteri Hakaniemi Live:

Pe 12.5. Soma, Pori

La 13.5. Lahti, Tivoli

La 20.5. Hartola, Wanha Marttala

Pe 26.5. Kouvola, menestystä Kouvolasta –tapahtuma (s)

La 27.5. Orimattila, Wanha mestari

Pe 9.6. Amarillo, Kouvola

29.7. Spotlight Festival, Helsinki


instagram.com/aleksanterihakaniemi

facebook.com/aleksanterihakaniemi

twitter.com/a_hakaniemi

bit.ly/AleksanteriHakaniemi_YouTube

Snapchat: hakaniemi

Jaa artikkeliShare on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter