Nimi: Konsta
Ikä:19
Kotipaikka: Mikkeli
Harrastukset: Musiikki
Milloin aloit räppäämään ja mikä sytytti liekin: Räppihommat alkoi siinä 2012-2013. Seurasin muita räppäreitä ja niiden hyvää meininkiä ja siitä se fiilis lähti.
Räppiesikuvat: Juno
Minkälaista musaa kuuntelet: boombap/ oldschool räppiä, träppiä, grimee
Tulevaisuuden tavoitteet: Edetä uralla, päästä keikkailemaan paljon ja tietysti myös isommille lavoille.Tsekkaa Konstan videoesittely täältä.

 

Kerro vähän Isketään sisään sinkusta, mistä idea biisiin?
Idea biisiin tuli siitä kun katoin Straight Outta Compton nimisen räppieffan. Siinä alussa ne menee karhuryhmällä ja tankilla ovesta läpi josta tuli mieleen toi isketään sisään -setti, josta taas lähti udea tehdä biisi sillä asenteella että tuun yhtä kovaa tähä skeneen mukaan kun ne tyypit tossa leffassa.Entä b-puolen kipale HuhHuh? Biisillä feattaa Chrizay, miten päädyitte yhteistyöhön?
Huhhuh biisi tuli vaan siitä että meillä on ja oli kova meininki, ja hiottiin studiolla kyseistä biisiä Ilarin ja Petrin kanssa. Mietittiin, että chrizay sopisi hyvin kertseihin tyylinsä puolesta, ja sit vaan kysyttiin jäbää messiin.Loppuun vielä pari klassista, mutta erittäin tärkeää kysymystä:Lempinimi: Konstamayne
Henkieläin: Ranskanbuldoggi
Lempiväri: Harmaa
Mitä täytteitä pizzaan: Kinkkua, ananasta, aurajuustoo
Mitä mukaan autiolle saarelle: Rumpukoneen, ruokaa, puhelimen ja matkalaturin 😀
Mitä tilaat baarissa: Bissee tai karpalolonkeroo
Onko sulla salaisuuksia: On
Mitä teet vapaapäivänä: Nukun pitkää ja käyn kiinalaisessa buffetissa
Mitä haluaisit sanoa 13-vuotiaalle itsellesi: Tee sitä mistä tykkäät äläkä välitä siitä mitä muut sanoo. Mee omia reittejä ja toteuta unelmia mitä ne sitten ikinä onkaan!Lisää Konstan juttuja somessa:
https://www.facebook.com/mckonsta/
https://www.instagram.com/konstamc/

 

 

Kuuntele Isketään sisään / Huh huh feat. Chrizay

>> https://lnk.to/Konsta-isketaan-sisaanEC

Jaa artikkeliShare on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter