Alun perin Instagramiin lataamistaan lauluvideoista bongattu lahjakkuus Rosi on aikaisemmin julkaissut neljä omaa singleä Kuka kaipaa kusipäätä, Hullusti hulluksi, Tukasta kiinni ja Hyvä läppä. Viimeisin 17.5. julkaistu sinkku kantaa nimeä Passionii. Viime aikoina Rosi on tullut tutuksi Suomen tunnetuimpien räppäreiden joukkoon lukeutuvan Junon Hätäraketteja-kappaleelta.

Itseään moderniksi runotytöksi kuvailevalta Rosilta on jatkossa luvassa entistäkin rehellisempää tekstiä 27-vuotiaan mimmin maailmasta:

”Haluun tehdä musiikkia, mikä tuntuu ja purkaa kaikkia niitä fiiliksiä, mitä on olla ihminen tässä ajassa ja tän ikäisenä. Oon tosi pohdiskeleva tyyppi ja ihminen ja ihmisyys kiinnostaa mua ja haluankin kirjottaa kaikesta siitä rehellisesti, mutta ilman, että se tuntuu liian raskaalta. Koitan pureskella vaikeetkin aiheet sellaseen muotoon, että se ei tukahduta kuulijaa, vaan enemmänkin saa oivaltamaan, voimaannuttaa ja ehkä lohduttaakin. Tuotannoissa tykkään yhdistellä uutta ja vanhaa. Jos esim biisissä on tosi paljon elektronisia juttuja, tykkään että sinne lisätään jotain orgaanista, esim kitaraa mun biiseissä kuuluu aika paljon.”